Fifthplay: al bijna 10 jaar dé specialist in het verrijken van slimme woningen en gebouwen

Als trendsetter op het gebied van intelligente woningen en gebouwen, is fifthplay een van de meest innovatieve ondernemingen in de sector.

Bezoek de corporate fifthplay website

Over fifthplay

Al van bij de opstart in 2007 als dochteronderneming van Niko Group, ontwikkelt fifthplay state of the art-oplossingen die de controle, comfort en efficiëntie van woningen en gebouwen verhogen.

Vandaag is fifthplay internationaal actief en brengt het allerhande IoT-oplossingen (Internet of Things) op de markt. Enerzijds via partners zoals energiebedrijven of fabrikanten van huishoudapparatuur, maar anderzijds ook rechtstreeks tot bij de consument en bedrijven.

Bezoek onze shop

1. Gateway

De gateway is een slimme hub die een modulaire integratie van oude en nieuwe technologieën mogelijk maakt. Denk daarbij aan schakelaars, stopcontacten, slimme meters,… Via de gateway ben je verbonden met het online platform van fifthplay dat de data van jouw huis verwerkt en je systeem steeds slimmer maakt.

2.  Online platform

Fifthplay’s online platform leent zich uitstekend tot configuratie, beveiliging, databeheer en applicatie-interfaces. Het is de brug tussen de consumenten en gebruiksinterfaces zoals een smartphone, computer of digitale televisie.

Fifthplay beschikt over een breed gamma aan gebruiksvriendelijke applicatie-interfaces en internettoepassingen. Onze partners kunnen de configuratie, service en support in eigen handen nemen dankzij speciale partnerinterfaces.

 

Blijf op de hoogte

Haal alles uit je fifthplay cube. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang updates en tips&tricks over je toestellen.

Alle velden zijn verplicht